Referencer

KPMG, GE moneybank, Ekstra Bladet, Hoffmann, Nordea, DONG, Stryhns, Novo Nordisk, Coca Cola, Magasin, Tivoli, Carlsberg, Folketinget, Telia, PARKEN, IC Companys, Esprit Danmark, Peugeot, Carnegie bank, Smukfest, Langelandsfestivalen mfl.

Betina & Rasmus Sjöholm Rønne: 1000 tak for en fantastisk indsats som DJ i lørdags! Du spillede perfekt fra start til slut og holdt gang i festen hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger fra os. Alle gæsterne dansede natten lang – ung som gammel – og du skabte glæde og godt humør med masser af dansevenlig musik, som ikke kunne holde nogen af os væk fra gulvet (heller ikke selvom man har et meget langt slæb på brudekjolen…). Alt var præcis som vi ønskede og håbede på!

Kamilla & Mark Rørbye Tunow : Lars. Tusind tak for et fantastisk arbejde du gjorde i lørdags til vores bryllup. Alle vores gæster har været begejstrede for dig – stor ros ! Du var en meget vigtig del af vores fest, og du levede 100% op til forventningerne. Vi kan kun anbefale dig videre 

Lisa & Kenneth Lindén : Vi har haft en fantastisk uge hjemme i Danmark. Ikke mindst vores bryllups fest har gjort os meget lykkelige. Og særligt den måde du styrede dansegulvet på satte trumfen på en rigtigt sjov og uforglemmelig aften. Du lever absolut op til dine anbefalinger. Tak

Jane & Theis Jerne : Vi vil gerne sige dig tusind tak, fordi du var med til at gøre det til en helt fantastisk aften / nat. Du skabte en fantastisk stemning og det var bare det bedste musik du spillede. Selv venner og familie jeg aldrig har set danse før, var på dansegulvet, så det er godt gået.  De gæster vi har hørt fra efterfølgende, har alle rost dig, og synes du skabte en fantastisk fest.

(Billede venligst udlånt af Sandra Aaberg photography)