"her er der dansegaranti"

Lars Sandstrøm er nok bedre kendt som Lille Lars.
Han debuterede som DJ i 1985 og indledte i de følgende år en klubkarriere på de københavnske klubber Dupont & Dupont og Axel dansebar i Scalabygningen. Han har også over 27 år på bagen som radiovært på Weekend fm, The Voice, Radio100 og Nova og han har med andre ord en enorm erfaring med musikbranchen.

Lille Lars sætter en ære i sin optræden, og han bruger derfor også tid og energi på at planlægge hvert enkelt arrangement ned i detaljer. Han tager ansvar for alle typer af arrangementer, og det er vigtigt for ham at være i samråd med arrangøren for at være sikker på, at han rammer den stemning og musik, der ønskes. Kunden er nemlig i fokus.
Musikalsk beskæftiger Lille Lars sig primært med mainstream musikken, og han er derfor garant for de populære hits fra de seneste fire årtier, som alle kender og elsker. Som Lars selv siger: ”Alle kan sætte en plade på, men hemmeligheden og håndværket ligger i at sætte dem på i den rigtige rækkefølge og også overraske sit publikum positivt med numre de måske ikke havde forventet”. Det er netop, hvad Lille Lars kan og gør – og han gør det godt.

Lille Lars har specialiseret sig i firmafester og events i alle størrelser, men han har også stor erfaring med private arrangementer som fødselsdage, bryllupper, konfirmationer o.l. Derudover kan han bookes som konferencier og vært, hvilket han har stor erfaring med efter at have stået i spidsen for The Voice-koncerterne i Tivoli og på Rådhuspladsen.
Hvis du vil være sikker på, at musikken spiller til din fest, så skal du booke Lille Lars. Han har mange års erfaring og er ikke bange for at udstede dansegaranti.